Olen tutkinut monia muikkuohjeita sekä valmistanut ja maistanut monenmoisia muikkuherkkuja. Sianlihaa olen havainnut käytettävän lukuisissa muikkuruuissa. Onko muikku niin vähärasvaista, että sitä pitää höystää läskillä? Joskin itse olen pannut merkille sen kuivavan, mikäli sen paistaa liian kovassa lämmössä. Eli perusohjeena: ruskista voissa nopeasti, jonka jälkeen miedolla lämmöllä haudutus. Johan tulee mehevän maukkaat muikut.
VALMISTUS: Paista kylkisiivut rapeiksi paistinpannussa, lisää silputut sipulit ja freesaa kuullottaen. Sekoita vesi ja Creme Bonjoure tuorejuusto eri kulhossa ja kaada pannulle. Lado tillipippuroidut muikut päälle ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla lientä ahkerasti päälle valellen parikymmentä minuuttia. Tarjoa sipuliperunamuhennoksen kera. Keittiömestari Wiljam Pyy |
keskiviikko 16. syyskuuta 2009
Muikkukalaa possun kera
Tunnisteet:
Kalaruokia-Muikku
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti