sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Täytetty meriantura


(kahdelle)

  • 2 rkl voita
  • ½ tl maustesuolaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • veitsenkärjellinen piparjuuriraastetta
  • 5 tippaa tabascoa
  • vajaa 1 dl paksua kermaa
  • 1 purkillinen rapusäilykkeitä
  • 4 filettä merianturaa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 2 tl sitruunamehua
  • hienonnettua persiljaa

1. Sulata voi. Lisää suola, 1 tl sitruunamehua, piparjuuri ja tabasco. Sekoita ne kermaan ja lämmitä jatkuvasti hämmentäen kiehumispisteeseen.
2. Nosta liedeltä ja lisää ravunliha.
3. Rasvaa paistinpannu ja pane pohjalle 2 filettä. Kaada seos päälle, pane loput kaksi filettä seoksen päälle ja kaiken päälle 2 rkl sulatettua voita ja sitruunamehua.

Ripottele päälle persilja ja paista 175 asteisessa uunissa 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti