lauantai 12. syyskuuta 2009

Paistettu makrillifilee ja kermaviilikastike



  • 1 – 2 makrillifileetä/ henkilö
    Leivitys:
  • vehnäjauhoja
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria
    Paistamiseen:
  • voita

  1. Kääntele makrillifileet suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa.
  2. Paista fileet voissa miedolla lämmöllä n. 3 minuuttia molemmin puolin.

Tarjoa keitettyjen perunoiden, salaatin ja kermaviilikastikkeen kera.

Kermaviilikastike

  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 nippu tilliä
  • pieni maustekurkku
  • pieni omena
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 tl sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu tilli, kuutioitu maustekurkku sekä omena. Mausta sekoitus sitruunan mehulla, sinapilla, rouhitulla mustapippurilla sekä tarvittaessa suolalla.

© Heikki Karjalainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti