Ainekset:
- 1 kg 200 g merikrottia
- 4 dl oliiviöljyä
- 2 ruokalusikallista jauhoja (vehnä)
- 250 g herneitä
- 1 vihreä paprika
- 1 punainen paprika
- 250 g paistettua tomaattia
- 4 valkosipulin kynttä
- 1 pieni tupsu persiljaa
- ¼ l kalalientä
- 1 ruokalusikallinen pippuria (pimentón tarkoittaa suurta pippuria, paprikaa tai jauhettua espanjanpippuria tai turkinpippuria)
- 1 tulinen pippuri (tai kirsikka)
- suolaa
Valmistus:
- Leikkaa merkikrotti pyöreiksi 1,5 senttiä paksuiksi siivuiksi. Suolaa, kieritä jauhossa ja paista minuutin verran molemmilta puolilta pannulla kuumassa oliiviöljyssä.
- Lisää valkosipulin kynnet ja silputtu persilja, tulinen pippuri ja kaksi lusikallista jauhoja ja sekoita.
- Lisää tomaatit ja jauhettu pippuri sekä herneet sekä paloitellut ja paistetut paprikat.
- Paista 220-asteisessa uunissa 15 minuutin ajan. Paistamisen jälkeen sirottele päälle persiljaa ja tarjoile.
Kuvateksti: Tämän ruokalajin salaisuus on siinä, että merikrottia ei paisteta liikaa ja kastike ei peitä koko kalaa.
|
Homa – Homa - Homa - Homa - TopBet 우리카지노 마틴 우리카지노 마틴 카지노사이트 카지노사이트 우리카지노 우리카지노 happyluke happyluke クイーンカジノ クイーンカジノ dafabet dafabet 920 Asian Handicap - Handicap - Shooting Casino
VastaaPoista