Tarvitset: 6 dl kalalientä 3 rkl voita 3 rkl vehnäjauhoja ½ dl kermaa valko- ja maustepippuria suolaa Valmistus: Sulata voi kattilassa ja lisää siihen jauhot ja sitten kuuma kalaliemi. Anna kiehua noin 20 minuuttia ja mausta suolalla ja muilla haluamillasi mausteilla. Lisää kerma juuri ennen tarjoilua sellaisenaan tai vaahdotettuna. Yllä kerrottuun peruskastikkeeseen voi lisätä seuraavat mausteet joko yksinään tai eri mausteita yhdistellen: sinappi,sahrami,sellerisalaatti,piparjuuriraaste, sipuli- tai tillisilppu, sitruunan mehu, pinaatti- tai nokkossose, valkosipuli, hienonnettu, kananmuna, raaka kananmunan keltuainen, juustoraaste ym. Ohjeen on tarkistanut ja muutokset niihin tehnyt Keittiömestari Wiljam Pyy. |
lauantai 12. syyskuuta 2009
Kalaliemikastike
Tunnisteet:
Kalaruokia-Kalaliemi
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti