(4:lle) 360g perattua suomalaista silakkaa 200g perunakuutiota reilunkokoinen sipuli silputtuna 4 dl hyvää, ruodoista keitettyä lientä 2,5 dl hylakermaa 100g valionvoita 8 maustepippuria laakerinlehti suolaa maulla Valmistus: Freesaa sipuli kattilassa osassa voita, lisää perunakuutiot ja niitäkin muutama minuutti. Lisää liemi ja mausteet, hauduta 15 minuuttia. Lisää kuuma kerma ja tillisilppua sekä loppu voi. Tarkista, että perunat ovat rapeankypsiä. Tarjoa keiton särpimeksi voiruisleipää. |
lauantai 12. syyskuuta 2009
Keittiömestarin reilu silakkasoppa
Tunnisteet:
Kalaruokia-Silakka
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti