sunnuntai 23. elokuuta 2009

Savukalamunakokkeli



  • 200 g perattua savukalaa tai säilykelohta
  • pari vihersipulia
  • 1 rkl voita
  • 3 munaa
  • 1 dl kermaa, ranskankermaa tai maitoa
  • ½ dl juustoraastetta
  • hiven suolaa
  • 2 tl kaprista
  • silputtua sipulia

1. Perkaa ja paloittele savukala. Silppua vihersipulit.
2. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kerma, juustoraaste sekä hiukan suolaa ja pippuria.
3. Sulata voi kattilassa tai pannussa. Kuullota voissa hetki sipulia ja lisää sitten pannuun munakasseos. Kääntele kunnes se on lähes kiinteää. Lisää kalat ja anna kuumentua. Ripottele päälle kaprista ja tilliä.

Tarjoa vohvelien, muurinpohjalettujen tai paahdetun ruisleivän päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti