1. Kaada hieman rypsiöljyä ja tilkka vettä uunipannulle tai suurelle vadille. Tee tomatti- ja sipuliviipaleista ohut peti pannun pohjalle ja mausta. Liruta päälle hieman lisää öljyä ja pane pannu 200- asteiseen uuniin 10 minuutiksi. 2. Suolaa ja pippuroi kala ja aseta tomaatti-sipulipedille. Leikkaa kuorimaton sitruuna ohuiksi viipaleiksi ja peitä fileet niillä. Sirottele pannulle kourallinen mustia oliiveja ja valuta päälle vähän öljyä. Kypsennä vielä 15-20 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Nosta sitruunaviipaleet pois ja pane tilalle uudet ja tuo kala heti tarjolle. Lisäkkeiksi sopivat keitetyt perunat tai keitetty riisi tai pelkkä leipä ja salaatti. |
lauantai 22. elokuuta 2009
Kuhaa uunipannulla
Tunnisteet:
Kalaruokia-Kuha
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti