sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kirjolohta valkoviinissä




  • n. 300 g kirjolohifileetä
  • ½ rkl voita

    Kastike:
  • ½ dl vettä
  • ½ rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • ½ dl kermaa
  • suolaa
  • nippu tilliä
  • 50 g kuorittuja katkarapuja

1. Leikkaa kalafilee neljään osaan. Paista fileepalat paistinpannulla tai paistokasarissa molemmin puolilta. Kaada pannulle vesi, johon on sekoitettu vehnäjauhot. Lisää valkoviini. Hauduta kalapaloja miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
2. Mausta fileepalat suolalla. Kaada pannulle kerma ja kuumenna kastike kiehumispisteeseen. Ripottele pinnalle hiennonnettu tilli sekä sekä katkaravut.

Tarjoa salaatin, lämpimien vihannesten ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti